Dentway

Tandblekning med Dentway – funkar det?

 

Det ska vi svara på här nedan, vi beställde nämligen ett kit för att testa det. Det börjar bra, varan kommer redan dagen efter!

 

Kort om Dentway

 

Dentway är Nordens största företag inom tandblekning för hemmabruk och är verksamt i Sverige, Norge och Finland med huvudkontor i Stockholm. Dentway samarbetar exklusivt med partners som exempelvis SB12 och erbjuder kunderna marknadens mest populära tandblekningsprodukt i en säker och effektiv produkt till ett bra pris.

 

Dentways kit kändes redan från början på något sätt stabilt, visserligen är det väl den känslan de vill ge – men det kändes tryggt. Dessutom fungerade det utomordentligt bra, vill du lägga någon hundring extra och skippa de absolut billigaste tandblekningskiten med instruktioner på udda språk så ska du beställa från Dentway och inte läsa runt mer. Deras kit levererar och det är smidigt, lätt att göra och man blir nöjd.

 

Professionell tandblekning – på riktigt!

Dentway är den enda aktören i Norden med professionellt anställd tandvårdspersonal och erbjuder våra kunder kostnadsfri tand-och munvårdsrådgivning genom vår servicelinje Dentline. Alla är välkomna att kostnadsfritt kontakta Dentways tandsköterska Madeleine, befintliga såsom nya kunder för att få hjälp att hitta rätt produkter. Många gånger kan det vara svårt att veta vilken metod som är lämpligast för att behandla just dina tänder, så vid en konsultation får du därför en genomgång av de möjligheter som finns och vad som kommer att ge dig bäst resultat. Våra produkter är givetvis CE-märkta och ger en identisk behandling med den som du får hos tandläkaren fast till ett pris som är 70-95% lägre.

 

Nöjd-kund-garanti

Dentways nöjd-kund-garanti innebär att vi garanterar att du uppnår det blekningsresultat som du önskar. Denwtay garanterar att dina tänder bleks minst 3-8 nivåer efter utförd behandling.

 

Bekvämlighet
När du beställer produkter av oss skickar vi den direkt hem till dig. Om du beställer idag kan du påbörja din behandling inom 1-2 dagar.