Ease White

Om Ease White

Kiten som Ease White har är de mest sålda i Sverige. De har flera olika paket att välja på med olika styrka. Ju starkare medel – desto snabbare och effektivare blekning. Nackdelen med starka geleér är att de på frestar tandköttet lite mer och det är lite större risk att få obehagliga ilningar i tänder. Ilningar går dock över, och det är inget man behöver oroa sig för. Frakten ingår inte när du beställer från Ease White utan de lägger på 19 kronor på beställningen.

 

Ease White betalningsalternativ

  • Kreditkort
  • Bank
  • Faktura
  • Postförskott

 

Omdöme för Ease White

Ease White är bäst på en sak, de är billigast. 295 kronor för ett tandblekningskit, billigare än så har jag inte sett i Sverige. Visst, frakt ska läggas på men det blir ändå billigare än hos de andra. Vår beställning dröjde tre dagar, vilket jag tyckte var aningen irriterande med tanke på att Simple Smile levererade direkt.

 

Betyg Ease White

Det blir en 4:a i betyg för Ease White. Produkten är bra och håller hög kvalitet. Det som gör att det inte blir en 5:a är att det dröjde några dagar innan varorna kom på posten, men har man inte ont av att vänta någon dag så rekommenderar jag Ease White! Vill du ha ditt tandblekningskit direkt, så kika in hos Simple Smile istället, men då får du betala 80 kronor mer.